Welkom Cees!

Dit is Cees, onze nieuwe brand manager sinds begin februari. Omdat wij onze medewerkers altijd van harte welkom heten, willen we ook graag dat onze trouwe schilders ze leren kennen. Vandaar dat we Cees een aantal vragen hebben gesteld. Zo kunnen we hem wat beter leren kennen.

Beste Cees, werkte je hiervoor al bij Trimetal of AkzoNobel? Zo ja, hoe lang?

Ik werk 4.5 jaar voor Akzonobel. Ik ben begonnen als markt analist bij auto –en vliegtuig lakken. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de decoratieve verven, waar ik 2.5 jaar in het Customer Marketing team heb gewerkt. Hier hield ik me met name bezig met de optimale presentatie van onze merken (Flexa, Cetabever, Hammerite) in de bouwmarkten. Sinds januari heb ik de overstap gemaakt naar het professionele kanaal, waar mijn langgekoesterde wens om als brand manager aan de slag te gaan eindelijk is uitgekomen.

Schilder je zelf?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik twee linker handen heb. Maar sinds ik bij Akzonobel werk, ben ik wel op een andere manier naar verf en schilderen gaan kijken. Ik realiseer me nu pas wat kleur in een kamer kan betekenen en hoe belangrijk het is dat je je houtwerk goed onderhoudt. Sindsdien heb ik daarom toch al een aantal keer de kwast gepakt en dat gaat me steeds beter af!

Wat deed je voordat je bij AkzoNobel werkte?

Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, met een master in Finance. Na mijn studie ben ik begonnen als financieel trainee bij Pon, waar ik 2 jaar heb gewerkt. Tijdens mijn traineeship ontdekte ik dat mijn hart niet sneller ging kloppen van finance, maar van marketing. Dat heeft mijn doen te besluiten een nieuw avontuur bij Akzonobel aan te gaan.

Kun je iets korts vertellen over jezelf?

De eerste 18 jaar van mijn leven heb ik het kleine Brabante dorpje Stiphout (bij de wielerkenners onder ons wel bekend van het Criterium van Stiphout) gewoond, waarna ik voor mijn studie naar Rotterdam ben verhuisd. Dertien jaar later woon ik daar nog steeds, samen met mijn vriendin Meike. Vier maanden geleden zijn we de trotste ouders geworden van een zoon, Joep. Ik hou van sport, gezelligheid, lekker eten en een biertje op z’n tijd. Ook zijn m’n vriendin en ik gek op reizen en maken we geregeld een mooie trip naar een ver oord. Zo zijn we vorig jaar nog 10 weken op reis geweest naar Vietnam, Combodja, de Filipijnen en Nieuw Zeeland.

Wat is je favoriete Trimetal product en waarom?

Onze nieuwe Permaline Superieur natuurlijk! Trimetal meest duurzame buitenlak met een bescherming tot wel 10 jaar. Ik heb het product al mogen uitproberen en het hele panel van experts (waar ik mezelf niet onder reken) was onder de indruk van de vloei en dekking. En zo duurzaam dat je er jaren niet naar om hoef te kijken.