Verfstreken mei 2018

De Verfstreken mei ligt sinds medio mei weer bij veel schilders in de bus terechtgekomen. Voor iedereen die hem digitaal wil hebben, je kunt hem hier ook digitaal lezen. Wij geven je graag een overzicht van alles wat er in de Verfstreken te lezen is geweest;

‘Wat muurverf doet met Kunstwerken’

Bob van Lieshout (35) is Hoofd Techniek Museum Presentaties bij het beroemde museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam. Voor dit museum deed hij onderzoek naar de invloed van muurverf en licht op de presentatie van de kunstwerken. Met verrassende uitkomsten!

In zijn interview in de Verfstreken wijdt hij uit over zijn taak bij het museum en hoe verf van Trimetal hem hierbij helpt. Ook geeft hij een inzicht in de verftechniek die in het museum gebruikt wordt.

‘Groot VVE project met toekomstvisie - Schults Nederland pakt Parkhof Maassluis aan.’

Parkhof te Maassluis is een groot VvE appartementencomplex dat nogal wat onderhoud nodig had. Het betreft 105 woningen op hoogte, vertegenwoordigd door een ter zake kundig VvE bestuur dat graag een duurzame oplossing wilde voor het onderhoud van de komende jaren. Een kolfje naar de hand van Hans en Dick Schults van Schults Nederland.

 

‘Lokaal vakmanschap voor gemeente Roerdalen’

Het gemeentehuis van het Limburgse Roerdalen is momenteel in onderhoud bij Bas Beugelsdijk Schilders uit Herkenbosch, een van de zes kerkdorpen die samen Roerdalen vormen. Hij geeft aan:

”Ik ben blij dat ik in ‘mijn eigen gemeentehuis’ zo’n klus mag klaren.” 

Het hele interview lees je hier.