Handige tools voor elke klus. No 1: De waaiers

Heb jij ook tijdens elke klus je waaiers bij de hand?

Een klant wil toch graag nog wat kleuren vergelijken voor je begint te verven, maar je hebt niet alle voorbeelden bij je... Of die ene kritische klant die een lastige - en technische - opdracht heeft en alle argumenten op een rijtje wil zien voordat je aan een grote opknapbeurt begint. Een herkenbaar probleem voor jou als schilder? 

Als schilder is het altijd handig om een aantal systeem- en kleurwaaiers bij je te hebben om voorbereid te zijn voor alle vragen en situaties die op je af kunnen komen. Met de Trimetal waaiers heb je deze altijd bij de hand. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met jouw eigen persoonlijke account manager opnemen voor de laatste edities van zowel de kleur- als de systeemwaaiers. Je kunt contact opnemen met een van onze account managers.

Een FYI'tje

Er zijn veel verschillende waaiers beschikbaar op de markt, zowel voor kleur (RAL waaiers, facade-waaier) als voor techniek e.g. steenachtige ondergronden, lakken systemen, spuitapplicaties. Te veel om allemaal op te noemen! Bekijk alle kleurtools van Trimetal.