Supérieure tosti’s bij Simonis Vlaardingen tijdens de Trimetal inloopochtend!

De maanden april, mei en juni staan bij Trimetal in het teken van de Permaline Supérieur. Dit is onze nieuwste hoogglans buitenlak, met een extreem lange duurzaamheid en glansbehoud. Om alle schilders kennis laten maken met de Supérieur, organiseert Trimetal in samenwerking met de grossiers inloopochtenden waarin het product kan worden uitgeprobeerd. Daarnaast profiteer je tijdens deze ochtenden van enkele interessante kennismakingsacties!

Op 17 april was het de beurt aan Simonis Vlaardingen. Onder het genot van de Supérieure tosti’s van senior account manager Simonis Roy van de Peppel en met de Trimetal expertise van account manager Ron Spanenburg, konden de schilders ruiken, proeven en smeren met de nieuwe lak. Simonis Vlaardingen en filiaalleider Dennis Vuijk in het bijzonder, bedankt voor de gastvrijheid en de extra aandacht die jullie hebben gegeven aan deze inloopochtend. Het was een groot succes!

Ook kennis maken met de Permaline Supérieur? Trimetal organiseert t/m juni verschillende inloopochtenden bij jouw grossier in de buurt. Kijk op www.trimetal.nl/10jaar voor de locaties en tijden.