Kennismakingsacties voor het nieuwe product Permaline Supérieur!

Trimetal lanceert een nieuw top product in het buitenlak segment: Trimetal Permaline Supérieur. De Permaline Supérieur is een duurzame hoogglanslak op de basis van Hybride alkydhars, met sterke UV-bescherming en bijzonder langdurig glansbehoud. Het product is extra duurzaam, met een verwachte duurzaamheid van 8-10 jaar. In onze andere blog staan alle belangrijke eigenschappen van Permaline Supérieur op een rijtje.

De inloopochtenden

Het komende half jaar zullen verschillende grossiers mee werken om dit nieuwe product op de markt te brengen. Sinds 1 maart is het product bij hen te verkrijgen, maar uiteraard snappen we dat jullie als schilder dit product eerst getest zien worden.

Daarom wil Trimetal je graag uitnodigen om kennis te maken met deze nieuwe lak. Daarom organiseren we in de maanden april t/m juni meerdere inloopochtenden bij de maar liefst 59 vestigingen van de Trimetal grossiers. Kijk op www.trimetal.nl/10jaar voor een vestiging bij jou in de buurt en wanneer je de nieuwe Permaline Supérieur kan komen uitproberen.

Trimetal Permaline Supérieur introductie acties

Op deze infodagen profiteer je van extra voordeel. Want alleen als je naar één van de inloopochtenden komt krijg je extra voordeel in de vorm van enkele mooie acties waaruit je kunt kiezen: 

Spelregels

·          Actie geldig bij aankoop van 2 x 2.5 liter Permaline Supérieur

·          Alleen geldig tijdens een inloopochtend waar je kennis kunt maken met de nieuwe  Permaline Supérieur. Kijk op www.trimetal.nl/10jaar waar en wanneer deze ochtenden plaats vinden

·          Eén actie geldig per persoon/bedrijf

Introductie acties 

Gratis Trimetal steigerdoek voorzien van uw eigen bedrijfslogo

Of

Een voucher t.w.v. € 50,00, te besteden aan Trimetal verf bij uw grossier 

Of

Extra eenmalige projectkorting. U ontvangt een voorstel van onze verkoopleider

 Of

Een redactioneel artikel wat u kunt voorzien van foto’s en bedrijfslogo, te gebruiken voor uw eigen website, social media kanalen en / of regionale krant