Floris & Bart, de nieuwe Account Managers bij Trimetal.

Vanwege de vele schilders die wij in ons netwerk hebben, zoeken we ook continu naar nieuwe accountmanagers. In de maand juli zijn twee nieuwe gestart. Graag stellen we Floris en Bart aan jullie voor.

FLORIS

Dit is Floris. Hij zal de vestigingen Oss - Wijchen - Elst en Apeldoorn  ondersteunen en zal dus vooral in Gelderland werkzaam zijn. Dit is Bart, 45 jaar en komt uit Stein. Alle Limburgse schilders kunnen mogelijk van hem een belletje verwachten. Dit is de regio waar hij werkzaam zal zijn.

Beste Floris, vertel iets over jezelf! 

Bij deze zal ik mij in het kort even voorstellen.Ik ben Floris Westera, 41 jaar en woonachtig in Uden.Hier woon ik samen met mijn partner en onze 2 kinderen van 3 en 5 jaar.In onze vrije tijd gaan wij graag met de kinderen naar het bos of op bezoek bij de opa’s en oma’s.Zelf bezoek ik regelmatig concerten van hardrock/metal bands en verdiep ik mij in (krijgs)geschiedenis.Sinds 2012 ben ik werkzaam voor Sikkens verkoop.Eerst als Store Manager bij Sikkens Breda en later als Store Accountmanager in de regio Den Bosch – Oss – Nijmegen.Graag leer ik iedereen binnenkort persoonlijk wat beter kennen.Ik kijk erg uit naar deze nieuwe leuke uitdaging en hoop op een prettige samenwerking!

BART

Dit is Bart. 45 jaar en komt uit Stein. Alle Limburgse schilders kunnen mogelijk van hem een belletje verwachten. Dit is de regio waar hij werkzaam zal zijn!

Ik ben Bart Stassen, per 4 september 2017 ben ik 45 jaar. Ik ben getrouwd met Chantal op 11-11-2000. Ik heb 2 zonen, Bjorn van 15 en Jarno van 13 jaar.Ik ben opgegroeid en nog steeds woonachtig in Stein (Limburg).Mijn werkervaring bestaat uit 5 jaar bij een 2 tal bouwbedrijven als assistent materieeldienst en als inkoper.Daarnaast nog een 18 jaar bij een 3-tal schildersbedrijven. Waarvan de laatste 2 jaar als bedrijfsleider.Mijn hobby’s zijn hardlopen en klussen in en rond het huis.Mijn favoriete vakantiebestemming is Noorwegen waar ik dit jaar met een oude zelf opgeknapte camper naartoe ga.1 juli j.l. ben ik begonnen als accountmanager bij Trimetal Bouwverven voor de regio Limburg.Voor mij een prachtige, zeer leerzame uitdaging bij een geweldig team.