Kennismaken. Cees Uijlenbroek, de man van 60.000km!

Maak kennis met Cees: verkoopleider Zuid-West

Cees maakt zo'n 60.000 kilometer per jaar en is continue in contact met klanten, grossiersmedewerkers en collega’s. Cees is een sympathieke en communicatieve man die het samenwerken centraal heeft staan in z’n werk.

Beste Cees,

Kun je iets over jezelf vertellen?

Cees Uijlenbroek
“Als Verkoopleider stuur ik een team aan van 6 Accountmanagers. Daarnaast overleg ik vaak met de grossiers op directieniveau. In mijn regio zijn dat VVB HUSAN, Simonis Verf, Dingemanse & vd Ploeg, Volders en Profshop De Wit. Samen met hen werk ik aan een nauwgezette verdieping van onze marktbenadering. Dat betekent inzicht krijgen in de markt, het gedrag van klanten, prospects benaderen, communicatie, acties, en dergelijke. Ik durf te stellen dat Trimetal veel verder gaat voor de grossiers dan enig ander merk. Een groot gedeelte van mijn week bestaat uit het bezoeken van grossiersvestigingen, contact houden, te weten komen wat er speelt en monitoren wat Trimetal doet. Even een bakkie doen is leerzaam en nuttig. Als leidraad hebben we de ‘one pager’ met het beleid van Trimetal. Die heb ik altijd in m’n achterhoofd.“

En als je thuiskomt...?

Als het werk klaar is geniet ik van mijn gezin. Onze zoon en dochter wonen nog thuis, da’s gezellig. We hebben net een oud huis gekocht en daar kan ik nog flink aan klussen ter ontspanning."

Elke maand zullen we een Trimetaller in een fijn daglicht stellen. het interview met Cees Uijlenbroek staat ook in onze laatste Verfstreken. Je kunt deze ook online lezen.